top of page

het e-book dat ik zelf had willen lezen

Zowat tien jaar geleden begon onze zoektocht naar een eigen stek. En vandaag wonen we in een strobalenwoning, heb ik een blog over gezond, milieuvriendelijk en betaalbaar wonen én werk ik bij Ecomat. Ik ben, laten we zeggen, een overtuigde bio-ecologische bouwer.

Wisten wij veel!

En toch lag zo’n all the way gezonde en milieuvriendelijke keuze niet in het midden van ons pad. We waren begaan met milieukwesties, dat wel. We waren ons bewust van het belang van energiezuinigheid en ook onze gezondheid lag ons nauw aan het, euhm, hart. Maar evengoed hadden we nu in een klassiek huis gewoond, of in een energiezuinig, maar allerminst gezond of ecologisch huis. Wisten wij veel!

Het is door een samenloop van omstandigheden, toevallig de juiste mensen tegenkomen en motiverende artikels lezen, veel opzoekwerk en voorzichtig proberen dat we staan waar we nu staan. En content dat we zijn!

De ultieme startersgids. Voor jou. Gratis.

Hoe blij zou ik tien jaar geleden geweest zijn als ik een soort ‘start-to-gezond en milieuvriendelijk (ver)bouwen’ had kunnen lezen. Hoeveel tijd en twijfels waren ons bespaard gebleven! En dus heb ik hem zelf geschreven, de ultieme startersgids. Voor jou. Gratis. Want gezond en milieuvriendelijk (ver)bouwen? Yes, you can!

gratis E-book 'gezond en milieuvriendelijk (ver)bouwen'

recente tips
zoek op thema
bottom of page