top of page

bio & ecowonen goes Music for Life

VIBE vzw, oftewel de grootste promotor van gezond en milieuvriendelijk wonen in Vlaanderen*, heeft onze hulp nodig. Vandaar dat ik een Music for Life-actie heb bedacht. En ik hang er een populariteitspoll aan vast!

bio & ecowonen for VIBE

Sinds ik deze blog in juni op jullie losliet, heb ik 28 berichten geschreven, elke week één. Welke daarvan is voor jou geld waard? En hoeveel? Stort dit bedrag op BE23 5230 8064 7491 (Katrien Janssens – TRIOBEBB). Vermeld ‘MFL’ en de blogpost die jij sponsort. Of gewoon waarom je sponsort.

Ik stort het geld allemaal samen door, zodat het integraal bij VIBE terechtkomt. En ik hou jullie op de hoogte.

Heb je nog vragen over Music for Life? Kijk dan hier eens.

* Met uiteraard deze blog op een scherpe tweede plaats. ;)

recente tips
zoek op thema
bottom of page