top of page

bouwmaterialen in de kringloopwinkel

Ik kom al eens ne schone keer in de kringloopwinkel, zoals wij in de Kempen zeggen. En die kringloopwinkel, in Geel, heeft een afdeling bouwmateriaal. Kijk even mee, een fotoverslag van één bezoek. En dan vergat ik nog een foto te maken van de binnendeuren.

bouwmateriaal in de kringloopwinkel

bouwmateriaal in de kringloopwinkel

bouwmateriaal in de kringloopwinkel

bouwmateriaal in de kringloopwinkel

bouwmateriaal in de kringloopwinkel

Lag ook tussen het bouwmateriaal, allicht voor momenten van (ver)bouwstress:

bouwmateriaal in de kringloopwinkel

Je hoeft niet allemaal tot in Geel te komen, er zijn 125 Kringwinkels in Vlaanderen. Hier vind je alle adressen. Jammer wel: je kan alleen zoeken op postcode, niet op 'winkel met bouwmateriaal'. Ik stuur even een mailtje. Een mens kan maar proberen. PS: Ik kreeg dit antwoord op mijn mailtje: "Hartelijk dank voor de suggestie. We zullen eens polsen bij De Kringwinkels wie bouwmaterialen verkoopt en dan kunnen we dit misschien opnemen op onze website…"

recente tips
zoek op thema
bottom of page