Please reload

recente tips

bouwmaterialen in de kringloopwinkel

31/7/2015

Ik kom al eens ne schone keer in de kringloopwinkel, zoals wij in de Kempen zeggen. En die kringloopwinkel, in Geel, heeft een afdeling bouwmateriaal. Kijk even mee, een fotoverslag van één bezoek. En dan vergat ik nog een foto te maken van de binnendeuren.

 

 

 

 

 

 

Lag ook tussen het bouwmateriaal, allicht voor momenten van (ver)bouwstress:

 

Je hoeft niet allemaal tot in Geel te komen, er zijn 125 Kringwinkels in Vlaanderen. Hier vind je alle adressen. Jammer wel: je kan alleen zoeken op postcode, niet op 'winkel met bouwmateriaal'. Ik stuur even een mailtje. Een mens kan maar proberen.

PS: Ik kreeg dit antwoord op mijn mailtje: "Hartelijk dank voor de suggestie. We zullen eens polsen bij De Kringwinkels wie bouwmaterialen verkoopt en dan kunnen we dit misschien opnemen op onze website…"

 

 

 

 

Please reload

Please reload

zoek op thema

© 2016 - Katrien Janssens

RSS Feed
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now